Nu gäller det!

En viktig sak vi sade på planeringsmötet var:

  • ”Havsresan innehåll skapas av deltagarna. Just nu finns bara ramarna”

Vi vill nu så snart som möjligt ha in förslag till vad Havsresans fältvecka skall innehålla, så att vi kan sammanställa det. Du kan lämna förslag även om du inte kan eller vill delta själv.

Om du har önskemål eller idéer, om du har en aktivitet du vill genomföra, en resurs (eller kunskap!) du tror kan vara till nytta, tips på något intressant eller något du undrar över:

  • Hör av dej snarast till info@havsresan.se. Var så specifik du kan. Beskriv kort ditt bidrag eller din fråga och (om det går) tid, plats, omfattning osv.

Om du erbjuder en aktivitet som den som deltar ska betala för, skriv gärna det också – du hanterar i så fall all betalning själv som du brukar. Det finns ingen möjlighet att få ekonomisk ersättning från Havsresan. Men ingen tar heller betalt för deltagandet 🙂

Vänta inte, skicka hellre in ett ofärdigt förslag så får det växa fram. Kanske någon annan har en liknande idé – då är det ju bättre att samarbeta. Skicka till info@havsresan.se så hamnar det rätt direkt. Fråga gärna om du undrar över något.

Vi behöver detta snarast! Sprid gärna informationen vidare till andra. Hör av dej!

This entry was posted in För deltagare. Bookmark the permalink.